Genom att äta en mer varierad och hälsosam kost bestående av mindre smakliga delar av djurkroppen skulle 1920-talets stockholmare få mer pengar kvar i plånboken.
Artikel om hushållning i kristid (1910-tal). I artikeln förekommer bland annat ett recept på juverpudding. Publicerad i Vi på Kungsholmen (Direktpress) i november 2013.
Om du använder en text som källa ska du alltid ange vem som skrivit texten. Om det är en arkivhandling ska du ange var (i vilket arkiv) originaltexten finns. Om det är en bok eller artikel ska du ange utgivare och år om informationen finns tillgänglig.
Författare
Tiberg Knutas, Anna Maria (f. 1971)
Skapad
2013
Utgiven av
-
Objekt-ID
Utbildningsförvaltningen
-
Har du frågor om texten ska du kontakta det arkiv, museum eller bibliotek där originaltexten finns. Ange länken till textens sida i Stockholmskällan så är det lättare för dem att hjälpa dig vidare.
CC-BY-NC Du får använda materialet fritt i undervisning och andra icke-kommersiella sammanhang om du anger upphov (fotograf, författare, konstnär). För annan användning kontakta det museum, bibliotek eller arkiv som har originalet i sina samlingar. Mer om Creative Commons licenser