Hur Stockholm försörjer sig är ett kapitel fullt med detaljer om stockholmarnas matvanor på 1920-talet. Här går det att läsa om stockholmarens konsumtion av olika matvaror till exempel kött, fisk, bröd och smör. Det finns också jämförelser med andra delar av landet och kostnader för olika livsmedel samt information om mattransporter. Kapitlet innehåller flera tabeller och kartor. 26 sidor.
Hur Stockholm försörjer sig / Olof Jonasson
Ange titel, författare, utgivningsår och bokförlag om du vill göra en källhänvisning till boken. Om du vill använda Stockholmskällans beskrivning av ett litteraturtips som källa ska du skriva ut länken i webbläsarens adressfält och datumet du var inne på sidan. Exempel: Hämtad från Stockholmskällan. https://stockholmskallan.stockholm.se/post/31292 Hämtad 2023-06-12
Författare
Jonasson, Olof
Utgivningsår
1930
Utgiven av
Svenska sällskapet för antropologi och geografi
ISBN-nummer
Stockholms stadsbibliotek
-
Via länkarna på sidan ser du på vilka bibliotek och skolbibliotek boken finns att låna. Har du frågor eller synpunkter angående litteraturtipset ska du kontakta Stockholms stadsbibliotek.
Stockholms stadsbibliotek
Du som vill använda text, omslagsbild eller annan information från de verk Stockholmskällan tipsar om behöver kontakta respektive förlag. Undantag: Publicerad text blir upphovsrättsligt fri 70 år efter författarens död.
Uppdaterad