Artikel i Södermalmsnytt, 13-19 mars 2010.
På Källaren Hamburg fick de dödsdömda välja mellan brännvin, porter och champagne.

Artikel i Södermalmsnytt, 13-19 mars 2010.
På Källaren Hamburg fick de dödsdömda välja mellan brännvin, porter och champagne.
Om du använder en text som källa ska du alltid ange vem som skrivit texten. Om det är en arkivhandling ska du ange var (i vilket arkiv) originaltexten finns. Om det är en bok eller artikel ska du ange utgivare och år om informationen finns tillgänglig.
Stockholms stadsbibliotek, Karlsson, Lena
2010
DirektPress
Utbildningsförvaltningen
-
Har du frågor om texten ska du kontakta det arkiv, museum eller bibliotek där originaltexten finns. Ange länken till textens sida i Stockholmskällan så är det lättare för dem att hjälpa dig vidare.
CC-BY-NC
Du får använda materialet fritt i undervisning och andra icke-kommersiella sammanhang om du anger upphov (fotograf, författare, konstnär). För annan användning kontakta det museum, bibliotek eller arkiv som har originalet i sina samlingar. Mer om Creative Commons licenser
Relaterade poster och teman
Uppdaterad